Kosár 0 Ft

Önéletrajz-keresés

Keressen a világ legnagyobb önéletrajzi adatbázisában, hogy még ma megtalálja a megfelelő jelölteket!
  • A legnagyobb önéletrajzi adatbázis
  • A legképzettebb jelöltek
  • Elmentett keresések e-mailben

Nem kell többet várnia a tökéletes munkaerőre! A Monster önéletrajzi adatbázisában könnyedén rátalálhat a legmegfelelőbb jelöltre. Nem kell többé számtalan önéletrajzot átnéznie! Csak adja meg a keresési feltételeket és válogasson a jelöltek között!

Nagyobb választék

A Monsteré a világháló legnagyobb önéletrajzi adatbázisa, és minden nap több mint 40.000 önéletrajzzal bővül világszerte. A Monster adatbázisában biztosan megtalálja a megfelelő jelöltet.

Próbálja ki most! - Ingyenes próbakeresés

A próbakeresés eredményei az aktuális, valós önéletrajzi adatbázisból kerülnek ki, de a jelöltek személyes adatai rejtve maradnak.

Próbálja ki most!

Nagyobb pontosság

A részletes önéletrajz-keresési eszközeinkkel még pontosabban kereshet. Megadhat földrajzi helyre, szakképzettségre, tapasztalatra, nyelvtudásra vonatkozó feltételeket.

Keresési feltételek elmentése, és e-mailes értesítő

A Monster önéletrajzi adatbázisban való keresés egyik előnye, hogy csökkentheti a toborzásra fordított időt az automatizált keresésnek köszönhetően. Egyszerűen válassza ki a pályázóktól elvárt követelményeket, úgymint a földrajzi helyszint, a szükséges szakképzettséget, tapasztalatokat stb. Ezután állítsa be, milyen gyakran szeretne értesítést kapni az újonann beküldött megfelelő önéletrajzokról. Azt is választhatja, hogy ne értesítsük. Ekkor egyszerűen futtassa le a keresést, amikor csak akarja - mindössze egy kattintással.

Önéletrajzok kezelése

Az önéletrajzok találati listájában az álláskeresők legfontosabb adatai találhatók meg, mint a legutóbbi pozíciónév, munkaadó, végzettség, stb. A listát részletes és áttekintő nézetben is használhatja. Az önéletrajzokat rendezheti a feltöltés dátuma és a földrajzi hely szerint is. Ha meg szeretne tekinte egy önéletrajzot, akkor kattintson annak címére. További szűrők segítségével szűkítheti a listát. Elmentheti a keresést, vagy az önéletrajzokat.

A Monster toborzásmenedzsment rendszere mappákat használ az önéletrajzok kezelésére. Az érdekes CV-ket mentse le saját mappájába! Ha szeretné, létrehozhat új, saját mappákat, pozíciónként. Csak kattintson a "Műveletek" lenyilómenűben a "Hozzáadás mappához" linkre! Az elmentett önéletrajzokat bármikor megtekintheti Monster-fiókjában.

Pályázók rangsorolása és csoportosítása

Az elmentett önéletrajzokat rangsorolhatja annak megfelelően, hogy mennyire felelnek meg az elvárásainak. Ezzel a módszerrel könnyen értékelheti az álláskeresőket, ami a toborzási folyamatban segítheti Önt.

Vásároljon önéletrajz-keresést

Segíthetünk?
Telefonszámunk:
06 1 451 7080