Monster - We inspire careers

Kik vagyunk?

A Monster Worldwide, Inc. (NYSE:MWW) globális online toborzási megoldásokat nyújtó
karrier-hálózat, mely az álláskereső tehetségeket és a nagyszerű jelölteket kereső munkáltatókat támogatja.

Jeff Taylor, a Monster alapítója 1993-ban elsőként álmodta meg az internetes álláskeresést, hogy a munkavállalók és a munkaadók egy platformon találkozzanak. A Monster azóta is szenvedélyesen és elkötelezetten törekszik az internetes toborzási megoldások innovatív fejlesztésére, így a kezdeti állásoldal mára egyedülálló globális szolgáltatóvá vált, mely felöleli az álláskeresés, toborzás, karrier- és tehetség-menedzsment szolgáltatások teljes körét.

A Monster sikerének és jövőjének szíve-lelke az innováció. Célunk, hogy megváltoztatassuk azt, ahogyan az emberek a munkáról gondolkoznak, ezáltal támogassuk őket, hogy az új technológia, eszközök és gyakorlatok révén jobbá tegyék munkájukat és életüket.

Miért Monster?

A Monster egy olyan innovatív megközelítést alakított ki, mely a technológiai újításokat és piaci szakértelmet erőteljes, mégis könnyen kezelhető megoldásokká formálja. Miért? Hogy Ön ne csak a legértékesebb jelöltet találhassa meg, hanem ennél többet is nyerhessen. A folyamatok hatékonyságának fejlesztésével időt és pénzt takaríthat meg, és segítjük abban, hogy minél jobb döntéseket hozhasson és növelhesse befektetésének megtérülését.

A Monster megadja a lehetőséget, hogy úgy toborozzon, ahogy senki más.

A Monster Magyarországon

A Monster 2009-ben érkezett Magyarországra, ahol a hazai piacon már 1999 óta sikeresen működő, jelentős toborzási szakértelemmel rendelkező Jobpilot csapatával együttműködve indította el a Monster.hu online karrieroldalt.

2014-ben a Monster.hu az Alma Career nemzetközi hálózatának tagja lett, kibővítette szolgáltatásait a Workania.hu online állásoldallal, mellyel megduplázta a hazai álláspiaci lefedettségét.

A Monster.hu közvetlen elérést biztosít partnerei számára a Monster Worldwide globális karrierhálózatához, valamint az Alma Career regionális megjelenési lehetőségeihez.


Ajánlott toborzási megoldásaink:

Álláshirdetés

Hirdesse álláslehetőségeit többezer munkavállalónak, és válogasson a minőségi pályázókból!

Önéletrajzi adatbázis

Keresse meg a legalkalmasabb munkavállalót a világ legnagyobb önéletrajzi adatbázisában!

Médiamegoldások

Célzott hirdetésekkel könnyedén elérheti a legmegfelelőbb munkavállalókat!

Munkáltatói brand

Építse munkáltatói image-ét!


További információért hívja a 06 1 451 7080 telefonszámot
vagy küldjön e-mailt ügyfélszolgálatunknak.

Segíthetünk ?
Telefonszámunk:
06 1 451 7080