Munkáltatói brand, márkaépítés

A márkaépítés nem csak termékek esetén fontos és hatékony, hanem a cégeknél is
  • Tűnjön ki a tömegből - győzze meg
    a legjobb munkavállalókat
  • Emelje ki a cége által nyújtott
    előnyöket, értékeket
  • Építse munkáltatói brandjét

Mutassa be a vállalatát, vonzzon több figyelmet nyitott pozícióira!

Miért ne vonzana több tehetséges jelöltet már egyszerűen azzal a ténnyel, hogy jelen van céges profiljával a monster.hu oldalon?

Legyen Cége az elsők között, akit az álláskeresők észrevesznek

Az új Monster Cégprofil segít Önnek a lehető legjobban megjeleníteni és bemutatni vállalatának márkáját, értékeit, így a leendő pályázóknak már a pozíciók keresése során lehetősége nyílik rátalálni az Cégére, külön keresés nélkül.

A jelöltek 58%-a szerint a vállalati márkaérték a legfontosabb szempont a munkáltatók értékelése során.1

A jelöltek 74%-a jelzi, hogy az álláskeresés részeként utánajár, felkutatja az adott munkáltatót, mielőtt benyújtja hozzá jelentkezését.2

Cégprofilok

Mivel a márkaépítés lényeges részévé vált a munkaerő-toborzásnak, ezért Monster Cégprofil szolgáltatásunkat megújítottuk. Ez a céges profil lehetővé teszi a jelöltek számára azt, hogy megismerjék, mi teszi a Vállalatát igazán azzá, ami miatt érdemes ott dolgozni.

Bemutathatja Vállalatának fontos részleteit, előnyeit, lokációját, hivatalos és közösségi oldalainak elérhetőségét, vállalati videót, fényképeket tud feltölteni, melyben megoszthatja szervezeti kultúráját, munkakörnyezetét, amire egy egyszerű álláshirdetésen belül nincs lehetőség.
Mindezzel még jobban tudja növelni jelenlétét a Monster oldalán.

Céges profilján belül természetesen a látogatóknak lehetőségük nyílik a nyitott pozíciók megtekintésére is. Plusz, Facebook / Twitter csatornáján megjelent híreket, frissítéseket automatikusan megjelenítheti.

Új hirdetés sablon

Cégprofiljához vegye igénybe az új, személyre szabható álláshirdetési sablonunkat is. A sablon tartalmazza a Cégprofilja linkjét is, így az álláskeresők az álláshirdetésen keresztül is meg tudják nézni oldalát.

Példa: Monster cégprofil / Hirdetési sablon

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, keresse fel kapcsolattartóját vagy a Monster irodát, a 061/451-7080 telefonszámon, vagy küldjön e-mailt az informacio@monster.hu e-mail címre!

Forrás:
[1] Kelly Global Workforce Index , 2012. április
[2] Monster belső adatai

Segíthetünk ?
Telefonszámunk:
06 1 451 7080