Önéletrajz adatbázis

Keressen a világ legnagyobb önéletrajzi adatbázisában, hogy még ma megtalálja a megfelelő jelölteket!
  • A legnagyobb önéletrajzi adatbázis
  • A legképzettebb jelöltek
  • Elmentett keresések e-mailben

Minőségi szakemberek a Monster önéletrajzi adatbázisában

Valóban jó szakembereket elérni és kiválasztani igazi kihívás. Ebben segít Önnek a Monster, mely a világ legnagyobb önéletrajzi adatbázisát kínálja.
A Monster önéletrajzi adatbázisa Magyarországon havonta mintegy 3.000 új szakember önéletrajzával bővül, kiváló forrást biztosítva a passzív álláskeresők elérésére.

Vásároljon most 20 db önéletrajz (1 évre): 9 990 Ft.
Vásároljon most 50 db önéletrajz (1 évre): 15 990 Ft.
Vásároljon most 100 db önéletrajz (1 évre): 19 990 Ft.

Tegyen egy próbát most! - Ingyenes próbakeresés

Próbálja ki és böngésszen a Monster önéletrajzi adatbázisában. Válassza ki, hogy milyen szakemberre van szüksége, és nézze át milyen jelöltek állnak rendelkezésére adatbázisunkban. A próbakeresés során a Monster aktuális adatbázisában keres, azonban a jelöltek személyes adatai rejtve maradnak.
Ingyenes próbakeresés

Mentse el keresési feltételeit, kérjen e-mailes értesítőt!

Legyen mindig naprakész és rövidítse le a toborzásra fordított időt! Egyszerűen válassza ki a keresőben, hogy milyen szakemberek érdeklik - állítsa be a földrajzi helyszínt, szükséges szakképzettséget, tapasztalatokat, stb. - és mentse el keresését. Amennyiben e-mail címét is megadja, úgy rendszerünk azonnal értesíti, ha a megadott elvárásoknak megfelelő új jelölt érkezik az adatbázisunkba.

Még nagyobb választék

A Monster világméretű önéletrajzi adatbázisában nem csupán hazai, hanem nemzetközi kereséseket is végezhet, nemzetközi adatábázisunk naponta több mint 40 000 önéletrajzzal bővül.
Külföldi önéletrajzok között keresne? Vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal a 061/451-7080 telefonszámon!

Próbálja ki most - ingyenes teszt!

A próba-keresés eredményei az aktuális, valós önéletrajzi adatbázisból kerülnek ki, de a jelöltek személyes adatai és részletes önéletrajzai rejtve maradnak.

Próbálja ki most önéletrajzi adatbázisunkat!

Nagyobb választék

A Monsteré a világháló legnagyobb önéletrajzi adatbázisa, amely minden nap több mint 40.000 önéletrajzzal bővül világszerte. A Monster adatbázisában biztosan megtalálja a megfelelő jelöltet.

Nagyobb pontosság

A részletes önéletrajz-keresési eszközeinkkel még pontosabban kereshet. Megadhat földrajzi helyre, szakképzettségre, tapasztalatra, nyelvtudásra vonatkozó feltételeket.

Keresési feltételek elmentése, és e-mailes értesítő

A Monster önéletrajzi adatbázisban való keresés egyik előnye, hogy csökkentheti a toborzásra fordított időt az
automatizált keresésnek köszönhetően.

Egyszerűen válassza ki a pályázóktól elvárt követelményeket, úgymint a földrajzi helyszint, a szükséges szakképzettséget, tapasztalatokat stb. Ezután állítsa be, milyen gyakran szeretne értesítést kapni az újonann beküldött megfelelő önéletrajzokról. Azt is választhatja, hogy ne értesítsük. Ekkor egyszerűen futtassa le a keresést, amikor csak akarja - mindössze egy kattintással.


További információért hívja a 06-1-MONSTER (06-1-6667837) telefonszámot
vagy küldjön e-mailt ügyfélszolgálatunknak.

Önéletrajzok kezelése

Az önéletrajzok találati listájában az álláskeresők legfontosabb adatai találhatók meg, mint a legutóbbi pozíciónév, munkaadó, végzettség, stb. A listát részletes és áttekintő nézetben is használhatja. Az önéletrajzokat rendezheti a feltöltés dátuma és a földrajzi hely szerint is. Ha meg szeretne tekinte egy önéletrajzot, akkor kattintson annak címére. További szűrők segítségével szűkítheti a listát. Elmentheti a keresést, vagy az önéletrajzokat.

A Monster toborzásmenedzsment rendszere mappákat használ az önéletrajzok kezelésére. Az érdekes CV-ket mentse le saját mappájába! Ha szeretné, létrehozhat új, saját mappákat, pozíciónként. Csak kattintson a "Műveletek" lenyilómenűben a "Hozzáadás mappához" linkre! Az elmentett önéletrajzokat bármikor megtekintheti Monster-fiókjában.

Pályázók rangsorolása és csoportosítása

Az elmentett önéletrajzokat rangsorolhatja annak megfelelően, hogy mennyire felelnek meg az elvárásainak. Ezzel a módszerrel könnyen értékelheti az álláskeresőket, ami a toborzási folyamatban segítheti Önt.

Vásároljon önéletrajz-keresést

Segíthetünk ?
Telefonszámunk:
06 1 451 7080