Toborzási tanácsok

A HR-ről praktikusan. Munkaerő-piaci trendek, tippek munkahelyi vezetőknek, legjobb HR-gyakorlatok.

Article Headlines

Hogyan érinti a GDPR a toborzókat?

„A hiba javítható, az elszalasztott lehetőség nem jön vissza” – Tóth Tamara, a Monster.hu új vezetője

Neked mitől lenne élmény a munka? - átfogó kutatást készít az Aon Hewitt

Toborzási trendek 2018-ra

Találjon tehetségeket az EURAXESS hálózatában

December 31-ig működik a Monster.hu állásportál

Budapest, 2018. szeptember 3. - A Monster Magyarország Kft. tulajdonosa, a finnországi székhelyű Alma Career Oy üzleti és stratégiai okokból a magyar leányvállalat végelszámolásáról határozott, amely 2018. szeptember 1-jén kezdődött meg. A magyar cég 2018. december 31-ig ügyfelei felé minden szerződéses kötelezettségének eleget tesz. Az általa működtetett Monster.hu állásportál eddig a napig elérhető. Az Alma Career ezt követően is jelen lesz a magyar piacon, az eddig is működő Workania.hu állásoldallal.

Interjú - Juhász Erikával és Komócsin Laurával, a Business Coach Kft. coachaival beszélgetünk a hamarosan induló Recruitment Institute képzésükről

A munkaerőpiaci kihívások sok szakembert foglalkoztatnak, sokan a saját tapasztalatuk alapján érzékelik az ebből fakadó nehézségeket. A kihívás azonban lehetőséget is biztosít arra, hogy versenyelőnyt kovácsoljunk belőle. Mai rendhagyó páros interjúnkban két hölggyel, Juhász Erikával és Komócsin Laurával, a Business Coach Kft. coachaival beszélgetünk a hamarosan induló Recruitment Institute képzésükről.

Monster toborzási tanácsok - 5 tipp a hatékony interjúztatáshoz (4.)

Nyári sorozatunkban Tóth Tamara, a Monster.hu ügyvezetője ad tippeket a megfelelő munkatárs megtalálásához. A negyedik részben az interjúztatás néhány “kulisszatitkát” mutatjuk be. E részből kiderül, hogyan érdemes bemutatkozni, miként fogd fel az interjút és mennyi időt szánj arra, hogy a jelölt kérdezhessen.

Monster Talent Sourcing szolgáltatások

A Monster Talent Sourcing toborzási szolgáltatásai igazán hatékony megoldások, melyek nem csak aktív, hanem a nehezebben elérhető passzív jelöltek felkutatásában nyújtanak segítséget.

Monster toborzási tanácsok - Így vegyél fel fizikai munkaerőt (3.)

Nyári sorozatunkban Tóth Tamara, a Monster.hu ügyvezetője ad tippeket a megfelelő munkatárs megtalálásához. Mostani, harmadik részünkben a kékgalléros toborzás kerül terítékre. A téma forró, ugyanis a munkaadók náluk szembesülnek leginkább a munkaerőhiánnyal. Amint látható, az ő elcsábításuk más megközelítést és más eszköztárat igényel.

Nyári toborzási tanácsok - Újabb 5 tanács a sikeres toborzáshoz (2.)

Múlt héten indult sorozatunkban Tóth Tamara, a Monster.hu állásportál ügyvezetője javasol működő eszközöket, és érdekes szempontokat a megfelelő munkaerő megtalálásához és megtartásához. Most újabb 5 tippel folytatjuk, amelyek elsősorban kis- és középvállalkozások számára lehetnek különösen hasznosak.