Toborzási tanácsok

A HR-ről praktikusan. Munkaerő-piaci trendek, tippek munkahelyi vezetőknek, legjobb HR-gyakorlatok.

Article Headlines

Hogyan érinti a GDPR a toborzókat?

„A hiba javítható, az elszalasztott lehetőség nem jön vissza” – Tóth Tamara, a Monster.hu új vezetője

Neked mitől lenne élmény a munka? - átfogó kutatást készít az Aon Hewitt

Toborzási trendek 2018-ra

Találjon tehetségeket az EURAXESS hálózatában

Rugalmasság kell a Z generációnak – megvannak a legvonzóbb munkaadók

Ötödik alkalommal díjazta Magyarország legvonzóbb munkáltatóit a munkaerő-közvetítéssel foglalkozó Randstad Hungary: a lista élén a Mercedes-Benz végzett, míg a szektorok közül a telekommunikációban dolgoznának legszívesebben a magyarok. Tavalyhoz képest a kellemes munkahelyi légkör és a rugalmas lehetőségek értékelődtek fel leginkább a munkavállalók szemében, utóbbi főleg a fiataloknál döntő szempont a munkahely-választásnál.

Mit üzennek a vezérigazgatók a HR-nek?

Márciusban látott napvilágot a PwC tanácsadócég éves Vezérigazgatói felmérése, amelyben 165 magyarországi első számú vezető véleményét kérték ki – egyebek mellett a legnagyobb üzleti kihívásokról. 95 százalék aggódik a munkaerőhiány miatt és közel ennyien invesztálnak is a meglévő munkatársak fejlesztésébe.

Vezetőváltás az Aon Magyarországnál

Lemondott cégvezetői pozíciójáról Veres Rita, az Aon Magyarország eddigi ügyvezetője. Helyét Uzsák Éva Virág veszi át, aki 12 éve dolgozik a cégnél és most az első olyan cégvezető lesz az Aon Magyarország HR tanácsadási részlegének élén, aki kisgyermekes anyaként tölti be ezt a szerepkört.

Why choose Monster?

Monster is the worldwide leader in successfully connecting people to job opportunities. Find your perfect candidate with Monster recruitment products.

About Monster’s products and services

Monster’s products and services are designed to help you connect your jobs to people everywhere. Our integrated approach will help you find not only the best quality candidates, but more of them; streamline the process so you can save time and money; and make smarter, more informed decisions that improve your ROI.