1. Címlap
  2. Útmutató a Monsterhez
  3. Legjobb gyakorlatok
  4. Toborzás-kiválasztási útmutató kisvállalkozások számára

Toborzás-kiválasztási útmutató kisvállalkozások számára

Toborzás-kiválasztási útmutató kisvállalkozások számára

Ön min méri le a vállalkozása sikerét? Az árbevétel növekedésén, a termékválaszték szélesítésén vagy a vevőkör bővülésén? Ezek mind lényeges eredmények. Ám mindezt lehetetlen elérni, ha nincs egy jó munkavállalói gárda. Az üzleti sikerek és növekedése érdekében kritikus, hogy a megfelelő munkatársak dolgozzanak a cégben. Egy kisvállalkozás életében, amilyen az Öné is, minden egyes új felvétel rendkívüli hatással bír a cég jövőbeli üzleti sikereire.

Új munkatársakat keresni és megtalálni komoly kihívás lehet a mindennapi rohanó üzletmenet mellett. De nem szükségszerűen!Mi a Monsternél, segítünk a kisvállalkozásoknak megtalálni a megfelelő embert, és fejleszteni az üzletet.

A Toborzás-kiválasztási Útmutató Kisvállalkozások számára bemutatja azokat a gyakorlati léseket és tippeket, amik segítséget nyújtanak a keresett tehetségek elérésében, toborzásában és kiválasztásában.Használja az útmutatót, hogy minden egyes felvétel jelentőséggel bírjon. Mi tudjuk, hogy sok múlik ezen a vállalkozás életében.