Skip Nav
  1. Címlap
  2. Munkaerő-menedzsment
  3. Tudásmenedzsment
  4. Fókuszban a felelős foglalkoztatás – jön a CSR Piac

Fókuszban a felelős foglalkoztatás – jön a CSR Piac

Fókuszban a felelős foglalkoztatás – jön a CSR Piac
Csütörtökön tartják az ország legnagyobb társadalmi felelősségvállalásról szóló kiállítását, a CSR Piacot. A kétévente megrendezésre kerülő rendezvény érdekessége, hogy idén a felelős foglalkoztatási projekteken lesz a hangsúly. A belépés ingyenes.

A budapesti Lurdy házban tartandó CSR Piac standjain a kiállító 33 vállalat és 6 szakmai civil szervezet mutatja be a CSR és a felelős foglalkoztatás területén bevezetett innovatív és példaértékű megoldásait. Az egész napos kiállítást szakmai műhelymunka és civil kerekasztal-beszélgetés is színesíti.

Itt adják át a legkiválóbb CSR- és felelős foglalkoztatási megoldásért járó díjakat, valamint a Valóban Felelős Vállalat-díjat, és a Társadalmi Vállalkozás különdíjat. A közönségdíjat pedig a nap folyamán a látogatóközönség által leadott szavazatok alapján ítélik oda.

Díjazzák a legjobb projekteket

A kiállítást egy pályázat előzte meg: nagy- és kisvállalatok, intézmények egyaránt pályázhattak két évnél nem régebbi CSR és felelős foglalkoztatási intézkedéseikkel, valamint kisvállalatok a Valóban Felelős Vállalat kategóriában. A pályázatokat április elején a háromtagú szakmai zsűri bírálta el. A KÖVET Egyesület, a Nemzetgazdasági Minisztérium és az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. egy-egy szakembere 33 vállalat 52 intézkedését, és 4 Valóban Felelős Vállalat pályázatot talált kiállításra érdemesnek.

Bővebb információ a rendezvény honlapján: http://www.csrpiac.hu