1. Címlap
  2. Munkaerő-menedzsment
  3. Tudásmenedzsment
  4. Idén is jön a HR Fest – big data, prediktív HR, AI és társai

Idén is jön a HR Fest – big data, prediktív HR, AI és társai

Az október 26-án tartandó HR fesztivál a jövő munkahelyéről, a technológiai változásokról, a legújabb HR trendekről szól. 3 színpadon 30 órányi inspiráló tartalom, több mint 60 előadó – köztük 20 külföldi véleményformáló. Az idei kulcsszavak: prediktív HR, Big Data, AI toborzás, munkavállalói élmény, transzparencia és sokszínűség. Jegyvásárlás itt, augusztus 30-ig early bird áron (35 ezer forint+áfa).

Kiderül egyebek mellett, milyenek a jövőbiztos szervezetek, miért fontos a cégvezetőknél az érzelmi intelligencia, hogyan lesznek a HR-ben is a legjobb barátaid a robotok. Szó lesz arról, hogyan toborozzunk mesterséges intelligenciával, és miként integráljuk az elviselhetetlen kollégákat a szervezetbe? Az előadók bemutatják, hogy milyen az a cég, ahol az a szabály, hogy nincs szabály?

Egyéni fejlesztés helyett a kapcsolati hálók erősítése

A fesztivál kiemelt előadója Jon Ingham, a The Social Organization című bestseller könyv írója. A HR stratéga szerint a vállalatoknak a munkavállalók közötti kapcsolati hálók erősítésére kellene fókuszálniuk ahelyett, hogy az egyéneket fejlesztik. Úgy gondolja ugyanis, hogy az innováció és az értékteremtés a közöttük lévő kapcsolatok minőségével van összefüggésben, és ezzel meg is kérdőjelezi a hatékonyságát egyes – nem is olyan régi vívmányoknak -, mint a rugalmas munkavégzés vagy a home office.

Tavaly ősszel tartották az első HR Festet "A jövő munkahelye" tematikával

Londoni magyar bankárokat hoz haza a Blackrock?

A BlackRock Magyarország éves GDP-jének 41-szeresét kezeli, ezzel a világ legnagyobb ilyen jellegű cége. Az egész világra szolgáltató kutatás-fejlesztés központjukat Budapesten működtetik majd, olyan vonzó állásokat létrehozva, amelyek sikeres, Londonban dolgozó magyar bankárok százait hozhatják haza. Mi kell ahhoz, hogy világklasszis tudást és egyéni különbözőségeket ötvöző kultúrát lehessen létrehozni Kelet-Közép Európa szívében? Erről beszél a HR Festen Hegedűs László, a Black Rock COO-ja.

Akkor is a budapesti Akvárium adott otthont az eseménynek

Elveszik az interjúztatók munkáját a robotok?

Jacky Hazan, az Intervyo alapítója elhozza a robotinterjúztatást. A mesterséges intelligencia már megjelent a toborzásban. Vajon hatékonyabb az automatizált állásinterjú a hagyományos módszernél? Mi lesz így a toborzási iparággal?

Lehet-e hierarchia nélkül egy hatékony szervezet?

A vállalati szervezeteknek is alkalmazkodniuk kell a változásokhoz, de hogyan? Még az olyan, hagyományosan hierarchikus és tiszta karrierutakkal rendelkező szervezetek is a teljesítményértékelés elhagyásával kísérleteznek, amelyeknél sosem gondoltuk volna, hogy valaha is eltűnhet a teljesítmény/potenciál mátrix. De akkor mit tesznek helyette? A jövő kihívásaira adott egyik szervezeti válasz a vállalati hierarchia drasztikus csökkentése. Vagyis a holakrácia. De amit a papír könnyen elbír, azzal hogyan birkózik meg a gyakorlat?

Életkép tavalyról. Három fiatal beszél karrierváltásáról, kiszakadásáról az irodai taposómalomból

Idén is a HR Fest ad otthont az AON Legjobb Munkahely díjátadójának!

Részletek és program: http://hrfest.com/