1. Címlap
  2. Munkaerő-menedzsment
  3. Tudásmenedzsment
  4. Minden a digitális HR-ről – toborzás, tréning, munkáltatói márka

Minden a digitális HR-ről – toborzás, tréning, munkáltatói márka

Új dimenziók nyílnak meg a HR előtt a digitalizációval - állítják az október 17-i BaBér Panoráma szakmai fórum szervezői, akik ennek jegyében állították össze programjukat. Mit is jelent ez konkrétan a digitalizáció a személyzeti szakember napi munkájában? Hogyan lehet a jelöltélményt fokozni a kiválasztásban? Melyek a digitális képzés legújabb trendjei? Miként zajlik a digitális forradalom a bérügyvitelben? A szakmai fórum ezt járja körül közérthetően, szakértők segítségével. A jelentkezésnél a Tárgy mezőbe kérjük írja, hogy „Monster 15” és akkor partnereink a részvételi díjból 15 százalék kedvezményben részesülnek .

A technikai forradalomnak köszönhetően - egyre gyorsabban változnak az igények és elvárások a szolgáltatás, a gyártás, a telekommunikáció, az oktatás és persze számos egyéb más területen egyaránt. Ezek a változások teljesen más világot teremtettek természetesen a munkaerő-piaci környezetben is. Az újítások alapjaiban átalakították mára a munkaadók és a munkavállalók igényeit és munkamódszereit egyaránt. Ahogy a munkaköröket, illetve az ahhoz kapcsolódó készségeket, elvárásokat és a munkakeresés platformjait is.

Ami még a felhőbe kerül: toborzás, a HR-analitika, közösségi kollaboráció

A modern felhőalapú HR megoldások bevezetése a HR-szakembereknek könnyen használható alkalmazásokat biztosítanak. Beépített, folyamatos szoftver innovációra épülő döntéstámogatással segítik a szolgáltatások gyors és rugalmas bevezetését. Azonban vállalatok az alapfunkciókon túl olyan HR folyamatok felhőbe vitelét is megkezdték, mint a toborzás, a HR-analitika és a közösségi kollaboráció.

Átformálódik a munkáltatói márka

A 3. BaBér Panoráma rendezvény ebben próbál segítséget nyújtani. Olyan témák és technológiák kerülnek terítékre, amelyekkel eredményesebbé tehetik a vállalat piaci megjelenését, új választ kaphatnak a megváltozott munkahelyi igényekre is. A HR minden területén eddig kevésbé látott dimenziók nyílnak meg, a bemutatott eszközök ugyanis képesek átformálni a munkaadói márkáról alkotott képet, kaput nyitnak a hatékonyabb toborzás előtt, és egy új szemszögből értelmezik a vállalati tréninget

Program


Időpont: 2017. október 17. kedd

Helyszín: Larus Étterem és Konferenciaközpont (1124 Budapest, Csörsz u. 18/b.)


09:20 - 10:05 Digitális forradalom a bérügyvitel területén / Farkasné Gondos Krisztina, Outsourcing Igazgató, Bér- és TB szakértő, Branko Kft.

10:05 - 10:55 Cégek présben a XXI. században / Tari Annamária, szakpszichológus, pszichoanalitikus, pszichoterapeuta

10:55 - 11:20 Kávészünet

11:20 - 12:05 Mindig online, Fejlesztés a XXI. században / Kiss Enikő, HR Üzletfejlesztési Igazgató, IBM, Közép- Kelet Európa

12:05 - 12:50 Mindent Tud(atni) akarok - interaktív kalandozás a digitális oktatás világában / Koharek András, Ügyvezető, ARTudásmenedzsment Kft.

12:50 - 13:50 Ebéd

13:50 - 14:35 Milyen egy modern munkahely? / Orbán Bence és Debreczeni Kinga, Modern Munkahely termékspecialista, Account Executive, Microsoft

14:35 - 15:20 Digitális cafeteria / Polacsek László, Ügyvezető, CafeT-rend Kft.

15:20 - 16:05 A jelöltélmény fokozása a kiválasztási folyamatban digitális támogatással / Dr Mester Csaba, Ügyvezető, Evolution Consulting Kft.

További információkat az eseményről az alábbi linken találhat, valamint a jelentkezés menüponton keresztül jelezheti számunkra részvételi szándékát.
https://www.hrportal.hu/baber_2017_osz/