1. Címlap
  2. Toborzási, kiválasztási tanácsok
  3. Munkaerő megszerzése
  4. Találkozz másképp gondolkodó vezetőkkel

Találkozz másképp gondolkodó vezetőkkel

Újra HR Piknik a MüPában

Találkozz másképp gondolkodó vezetőkkel

Az ötödik HR Piknik előadói mind olyan emberek, akik másképp gondolkodnak, és változtatni akarnak a világon. Vitatkozz velük vagy inspirálódj belőlük szeptember 21-én.
Jelentkezés ITT. A jelentkezési űrlap Üzenet rovatába írd bele, hogy „Monster 15” és akkor a szervezők a belépő árából 15 százalék kedvezményt adnak. Egy kis kedvcsináló, kikkel találkozhatsz, miről lesz szó.

Gerendai Károly – A Sikerkovács

1993-ban szervezett egy “házibulit" a Hajógyárin. Így indult a Sziget, ami ma a világ egyik legfelkapottabb fesztiválja. Olyan kapós, hogy tavasz végén bombaként robbant a hír, hogy eladták, de Gerendai Károly alapító továbbra is szerves része marad. 10 éve, 2007-ben elhatározta, hogy csinál egy Michelin csillagos éttermet, 2008-ban létrehozta a Costes-t, majd egy évvel később megkapta a csillagot. Most épp a Lupát alakítja fővárosi beach-é. Mit csinál, hogy csinál Gerendai Károly? Mi kellett a világsikerhez? Erről szól a pódiumbeszélgetés.

Bankó Ádám – Langmar Péter - Vezető nélküli szervezet

Utópia a vezető nélküli szervezet? A lab.coop csapata úgy dönött megpróbálja. Partnerek, megosztják a felelősséget a kockázatot, a sikereket. Mindenki magát menedzselő vállalkozó egység, de egyesítik képességeiket, tapasztalataikat, hogy együtt többek legyenek. Mik az eddigi tapasztalatok? Miért választották ezt a működést? Mik a kihívások. Erről beszélnek majd.

Sárvári György - Belülről vezetettség

A hagyományos tudományelmélet szerint a tudás útja empirikus. Tételek kidolgozása, igazolás, modellezés, bizonyítás. Létezhet más út is? A közvetlen út belülről, a megérzéseken keresztül tárul fel. Rálépni kalandos, és hit nélkül lehetetlen, mert az inspiratív út hömpölygő folyam, mely nem tudjuk merre visz, hogyan ragad magával minket. Elhagyni a külső kapaszkodókat, a tekintélyalapú megerősítést, a hagyományos támpontokat nehéz. Repülés fogódzók nélkül, egyre erősebb belső meggyőződésből, a tudás örömteli és táguló rendszerében. Ez a minőség szakadatlan keresésének útja, folytonos megújulás egy spirálisan emelkedő horizonton.

Lehetséges az ébredés? Tudunk emlékezni az ősi tudásra? Képesek vagyunk bekapcsolódni az emberiség kollektív tudattalanjába? Merjük lehívni a láthatatlan bölcsességet? Bátrak leszünk újra szabadon érezni az áramlatokat? Egyebek mellett erre keresi a választ Sárvári György a beszélgetésben.

Joós István - A vezető útja

Meggyőződése, hogy az egyén jó vezetővé válni csak speciális evolúció során, sikerrel kecsegtető, majd mégis csalódást okozó időszakokon áthaladva tud. Joós István tapasztalata, hogy a korszakokat tagoló válságok és azok mélypontjai – arrogancia és kiégés, önfejlesztés és sikertelenség, helykeresés és halogatás – pontosan olyan fontosak és értékesek mint a siker (vélt) csúcsai, mert mi minden ezeket a mélységeket meghódítva, amolyan beavatási próbákat túlélve, ezekből tanulva fejlődünk mind. A Vezető Útja modell ismerete gyorsítani segít.

Bite Barbara – Tóth Annamária – Coaching Team

Milyen tapasztalataink vannak az 5 éve futó Fiatal Vezetők Akadémiájában arról, hogy az ambíció hogyan párosul szolgálattal? Hogyan fejlődik egy fiatal vezető tudatossága, ami számos AHA élményt okoz számára és csapata számára is? Erről is beszámolnak a Coaching Team munkatársai. A téma folytatódik délutáni workshopon.

Eseményinfó:

Időpont: 2017. szeptember 21. 9:00
Helyszín: MÜPA 1095 Budapest Komor Marcell u. 1.
Jelentkezés: https://www.hrportal.hu/hrpiknik_2017_osz/