1. Címlap
  2. Toborzási, kiválasztási tanácsok
  3. Munkaerő-gazdálkodás
  4. A HR forradalma – attitűdváltás – konferencia március 28-án

A HR forradalma – attitűdváltás – konferencia március 28-án

A HR forradalma – attitűdváltás – konferencia március 28-án
Közeledik a 2. BaBér Panoráma HR konferencia, melynek fókuszában a HR-esek attitűdváltása áll. Megosztja gondolatait többek között András Klára (Egis), Fekete László (MOL, a fenti képen), Toldi Gábor (Social Talent). Az idei sztárelőadó Jakupcsek Gabriella. Már lehet jelentkezni ITT. A Monster partnerei a jelentkezési díjból 15 százalék kedvezményt kapnak, csupán az 'Üzenet' rovatba írják be, hogy "MONSTER15". Egy kis előzetes.

A globalizáció, a folyamatok felgyorsulása, a helyfüggetlenség vagy éppen korábbitól eltérő munkavállaló csoportok megjelenése, mind-mind olyan befolyásoló tényezők, amelyek új kihívásokat jelentenek a HR vezetők számára.

Brandépítés, tehetséggondozás, mérhető eredmények

Módosulnak a hangsúlyok az egyes HR területek között, a szakembereknek nagyobb felelősséget kell vállalniuk olyan feladatokban, mint a munkakörök kialakítása, megfelelő kommunikáció követése- brandépítés, illetve a cégen belüli tehetséggondozás. Ma már jól mérhető eredményekre van szükség, melyek teljesen új nézőpontot, attitűdváltást kívánnak.

A 2. BaBér Panoráma konferencia ezekkel a változásokkal, új trendekkel tekint a jövőbe. Mindezt olyan neves szakemberekkel teszi, mint Fekete László, a Mol Nyrt. HR igazgatója, Dr András Klára, az Egis Zrt. helyettes humánerőforrás-igazgatója, Marton Éva, a GE. Working Parents program vezetője. Közös bennük, hogy maguk is nagyvállalati környezetből jöttek, ahol már egy-egy új módszer sikeres bevezetésre került. Mint ahogy tavaly, tavasszal is lesz egy sztárelőadó: Jakupcsek Gabriella, kommunikációs szakember és tanár.

PROGRAM:
9:00 -9:30 Regisztráció
9:30 Toborzás mint sportjáték  Toldi Gábor, Social Talent, partner
10:20 Új kihíváshoz új stratégia Fekete László, MOL Nyrt. HR igazgató
11:05 Kávészünet
11:30 A beidegződések helyett - Élményalapú változáskezelés Jakupcsek Gabriella, kommunikációs szakember és tanár
12:30 Ebéd
13:30 Humán kontrolling újratöltve/ Atipikus foglalkoztatási trendek András Klára, Egis Zrt. Helyettes humánerőforrás igazgató, Lerf Andrea, Egis Zrt. képzési csoport
14:45 Új utakon a versenyképesség felé Szelecki Zsolt, Független szervezeti és változás menedzsment tanácsadó
15:35 Egy társadalmi innováció születése Marton Éva, GE, Europe Travel Operation Leader
16:20 Zárás

Bővebb információ a konferenciáról és jelentkezés:
Időpont: 2017. március 28. kedd 9:00
Helyszín: New York Palota, Boscolo Budapest,. 1073 Budapest, Erzsébet krt. 9.
Email: info@hrportal.hu
Jelentkezés: www.hrportal.hu/baber_2017/