1. Címlap
  2. Toborzási, kiválasztási tanácsok
  3. Szakemberek keresése
  4. Elindult a Monster álláskeresőket támogató programja, a MonsterCares

Elindult a Monster álláskeresőket támogató programja, a MonsterCares

Elindult a Monster álláskeresőket támogató programja, a MonsterCares
A Monster Magyarország kezdeményezésének célja, a közösségi média felületein (Facebook, LinkedIn, Twitter) meghallgatni, hasznos tanácsokkal támogatni és bátorítani az álláskeresőket. A CSR-programhoz a kitalálók vállalati HR- és toborzási szakemberek, fejvadászok, coachok csatlakozását várják. Miért érdemes ebben részt venni? Felhívás az alapítóktól.

„Miért nem jön válasz az álláspályázatomra?”, „Hogyan induljak neki az álláskeresésnek?”, „Hol találok nekem szóló állásokat?” Rengeteg ilyen és ehhez hasonló kérdés merül fel álláskeresőkben. Ők pedig sokszor nem tudják, hogy hol és kitől kérdezzék ezt meg. Az esetek nagy részében elég egy apró segítség, egy visszajelzés, egy impulzus, ami továbblendít. Ők pedig tapasztalatunk alapján nagyon hálásak minden kis támogatásért.

Úgy gondoltuk, hogy a közösségi média lehetőségeit kihasználva, a szakmai közösség erejére építve elindítjuk a MonsterCares-t. Hogy megismerjük igazi problémáikat, dilemmáikat, kétségeiket és segítsük őket. Ehhez várunk mindenkit, aki szívesen csatlakozna. Szeretnénk, ha Ön is részese lenne segítő kezdeményezésünknek.

Miként tud Ön is segíteni az álláskeresőknek?

1. Csatlakozzon Ön is a MonsterCares csoportjaihoz, melyek már elérhetőek a közösségi oldalakon

(linkek: Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+, Pinterest)
A MonsterCares csoportokhoz csatlakozva Ön is megismerheti az álláskeresők valódi igényeit, és kihívásait. Értékes tanácsaival és hozzászólásaival pedig hasznosan segítheti az álláskereső szakemberek életét és karrierjét.

2. Küldjön személyes motiváló üzeneteket az álláskeresőknek.

Gondolja ki, hogy milyen motiváló és inspiráló üzenetet, tanácsot küldene az álláskeresőknek, amivel lendíthet a mindennapjaikon, az álláskeresés és –pályázás nehézségein. Az Ön által választott motiváló üzenetet küldje el a MonsterCares e-mail címére (informacio@monster.hu), amihez csatolja hozzá fényképét, írja meg nevét, pozícióját, esetleg cégnevét. A MonsterCares csapata pedig ezek alapján készít egy fényképes üzenetet, posztot, amit megoszt a MonsterCares csoportjaiban, így eljuttatja az álláskeresők széles köréhez.

Személyes motiváló üzenetei az egyik leghitelesebb eszközei lehetnek az álláskeresők támogatásának, miközben az Ön szakmai hitelét és szakma iránti elkötelezettségét is jelentősen erősítheti. Ezeket a személyes motiváló üzeneteket Ön is felhasználhatja saját céges és közösségi oldalain személyes márka, munkáltatói márka építésre.

3. Ossza meg Ön is a MonsterCares kezdeményezést minél több kollégájával és álláskereső ismerőseivel, hogy minél több embernek segíthessünk.

Ha Ön is tevékenyen segíti az álláskeresőket tanácsaival, meglátásaival, akkor a toborzási munkája során Ön is jobb pályázókkal veheti fel a kapcsolatot. A MonsterCares csoportjain belül pedig akár jövőbeli munkavállalóit is meglelheti.

Köszönjük, ha támogatja a MonsterCares programunkat, hogy együttes tudásunkkal és segítőkészségünkkel lendíthessünk az álláskeresők mindennapjain. Tudjuk, hogy az állás, a munka sokszor az életünk legfontosabb tényezője, nem csak az emberek megélhetését biztosíthatja, hanem értelmet, jelentést visz életünkbe, mellyel megélhetjük az alkotás örömét is. Ezért számítanak az Ön tanácsai.

Kérdéseit, véleményét, ötleteit szívesen fogadjuk az informacio@monster.hu e-mail címen.

Segítsük együtt az álláskeresőket!
MonsterCares

Monster – We inspire careers