Így keressen CV-adatbázisunkban

Így keressen CV-adatbázisunkban

A Monster önéletrajzi adatbázisában több mint 10 ezer álláskereső között találhatja meg az Ön számára értékes munkaerőt. Szolgáltatásunkhoz adunk néhány hasznos tippet.

1. Használjon két keresőszót
Ha két kulcsszó alapján szeretne álláskeresőket keresni, használja egyszerre mindkét szót. Ebben az esetben csak azok az önéletrajzok jelennek meg, amelyek MINDKÉT tulajdonságot tartalmazzák.

2. A kereséshez használjon általános szótöveket
Több találat érkezik, ha a kereséshez egy-egy szó általános szótövét használja, pl. a „program” szó használatával a találati eredmények között szerepel a programozó, a program, és a programnyelv is.

3. Használja az idézőjelet
Amennyiben nem egyszerű szót, hanem több szóból álló kifejezést keres, akkor ezt tegye idézőjelek közé, például „Unix programozó”

4. Tovább szűkíthető a kulcsszavas keresés, ha megadja, hogy az önéletrajz melyik részében (pl. munkatapasztalat, iskolai tanulmányok) történjen a keresés az önéletrajz rovatai között

5. Mentse el kereséseit
Csak egyszer kell megadni keresési kritériumait, amelyet a rendszer elment. Az elmentett kritériumok alapján e-mailben megkapja annak a tíz újonnan regisztrált álláskeresőnek a cv-jét, akiknek az életrajza megfelel elvárásainak. Így Ön lehet az első, aki értesítést kap arról, hogy új szakember van a láthatáron. És időben –a konkurenciát megelőzve – felveheti vele a kapcsolatot.